ASVZ

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Tot deze doelgroep behoren ook kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking én autisme (al wordt dat laatste niet specifiek vermeld op hun website). 

ASVZ biedt:

  • Diagnostiek en behandeling
  • Ondersteuning thuis
  • Begeleid wonen
  • Dagbesteding

Dit houdt onder andere in begeleiding bij het zelfstandig wonen, gezinsondersteuning, pedagogische gezinsbehandeling, buitenschoolse opvang, logeren, vakantie- en weekendopvang, dagactiviteiten en begeleiding naar zelfstandig werken. Daarnaast beschikt ASVZ op tientallen locaties in Midden- en Zuid-Holland en Brabant over verschillende soorten woonvormen, van meer tot minder beschut

Aanbod van deze aanbieder

Pedagogische gezinsbehandeling voor ouders met kinderen tot 18 jaar met een verstandelijk beperking, ook i.c.m. autisme. 
Op de woonlocatie Laag Dalemseweg wonen volwassenen met verschillende ondersteuningsbehoeften, bijvoorbeeld mensen met autisme, psychische problemen, of allebei, samen onder één dak, midden in een nieuwbouwwijk.
De regioteams Diagnostiek en Behandeling bieden therapeutische individuele - of groepsbehandelingen. Cliënten en verwanten kunnen ook een beroep doen op de afzonderlijke multidisciplinaire teams met vragen over bv autisme.