Jonx

Jonx is gespecialiseerd in psychische problemen bij kinderen en jongeren, genderdysforie, FAS(D) en autisme. Hun behandelingen bij autisme zijn ook voor volwassenen met ASS.

Als je thuis of op school vastloopt, zoeken de gespecialiseerde behandelaren van Jonx samen met jou en de mensen die belangrijk voor je zijn, naar een oplossing voor jouw klachten.

Jonx maakt deel uit van Lentis: een GGZ-organisatie voor volwassenen. Als je 18 wordt, stopt de zorg niet. Volwassenen met ASS blijven in behandeling bij Jonx. Bij andere problemen kunnen ze je laten doorstromen naar Lentis. Dit doen ze zorgvuldig: ze kijken hierbij vooral naar wat jij nodig hebt.

Jonx is lid van Autisme Netwerk Noord

Aanbod van deze aanbieder

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) in Groningen is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis. 
Woonlocatie met trainingscomponent voor (jong)volwassen (18 -30 jaar) met een autismespectrumstoornis (ASS) . Doel is het onder begeleiding leren van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te leren wonen.
Gespecialiseerde woonbegeleiding voor (jong)volwassenen (> 18 jr.) met autisme die niet zelfstandig kunnen wonen. Behandeling, wonen en dagbesteding  zijn volledig op elkaar afgestemd.
Team dat is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen (0-5 jr.) met (het vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS).
Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) in Hoogeveen is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis. 
Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) in Drachten is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis. 
Langdurige tot permanente verblijfsmogelijkheid met afgestemde behandeling en dagbesteding voor volwassenen met een Autismespectrumstoornis (ASS) die niet zelfstandig kunnen wonen.
Woonlocatie met trainingscomponent voor (jong)volwassen (18 -30 jaar) met een autismespectrumstoornis (ASS) . Doel is het onder begeleiding leren van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te leren wonen.