MiddIn

Middin helpt zo’n 6.000 mensen met een (licht) verstandelijke beperking (en autisme), lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan. Middin weet dat dit soms lastig kan zijn. Samen met hen, hun netwerk en samenwerkingspartners zorgt Middin dat zij kunnen doen wat goed en belangrijk voor ze is. Want dat maakt het leven leuker. 

Middin helpt met wonen, werken, leren, vrije tijd en met voor jezelf zorgen. Net als met opgroeien en opvoeden. Mensen kunnen thuis, op school en op hun werk op de hulp van Middin rekenen. Dit doen ze met zo’n 3.500 Middin’ers op 180 plekken midden in de steden en dorpen van Zuid-Holland. Al honderd jaar. 

 

Aanbod van deze aanbieder

Individuele ondersteuning op school  voor kinderen / jongeren (tot 18 jaar) die door autisme of door andere beperkingen of gedragsproblemen binnen hun eigen onderwijsvorm onvoldoende tot leren kunnen komen.
Trainingshuis voor jongvolwassenen (18 - 25 jr) met een vorm van autisme én een verstandelijke beperking. Hier leren zij de vaardigheden om de stap naar zelfstandigheid te kunnen maken. 
Middin biedt ambulante begeleiding o.a. aan volwassenen, kinderen, jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking én autisme en aan ouders van een kind met een verstandelijke beperking én autisme.
Praktische methode voor de begeleiding (contact maken) van kinderen met ontwikkelingsproblemen bv ASS. Middin biedt FloorPlay als behandeling thuis aan ouders en hun kind en aan kinderen op kinderdagcentra.
MiddIn heeft in Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Zevenhuizen diverse woonlocaties voor de doelgroep jongeren/volwassenen met een verstandelijke beperking én autisme.