Zuid Wester

Zuidwester is dé zorgorganisatie voor mensen (kinderen én volwassenen) met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en stoornis in het autismespectrum in Zuidwest Nederland.

De locaties en mogelijkheden van Zuidwester liggen verspreid over de provincies  Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant.

Zuidwester biedt behandelingsvormen, woonvormen, dagbesteding, werkplekken en ondersteuning aan huis; voor mensen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

 

Aanbod van deze aanbieder

Pottenbakkerij 3 is een begeleid wonenlocatie voor vijf (jong)volwassen mannen. De begeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met autisme. 
Zorgorganisatie voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, NAH en stoornis in het autismespectrum in ZW Nederland. Biedt behandeling, woonvormen, dagbesteding, werkplekken en ondersteuning aan huis.
Begeleid wonen locatie met 22 studio’s. Er wonen cliënten met autisme, epilepsie, psychische stoornissen of licht verstandelijke beperkingen. Er is 24/7 begeleiding aanwezig. 
Woning in een groot wooncomplex van Zuidwester voor zes oudere bewoners met een matige verstandelijke beperking, soms in combinatie met autisme, dementie of epilepsie, die behoefte hebben aan structuur.
Drie geschakelde woningen voor elf (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking of autisme die nog groeimogelijkheden hebben. 24-uurszorg aanwezig.