Advies, praktische hulp en behandeling - FamilySupporters / Twente

Stel. Je zoekt hulp voor jezelf, je kind, gezin, ouders of iemand anders in je omgeving met autisme. Dan ben je bij FamilySupporters op het juiste adres. 

FamilySupporters biedt praktische hulp, advies en behandeling bij psychische problemen voor kinderen, gezinnen én ouderen. Zij zijn actief in de ggz, Wmo, jeugdhulp en langdurige zorg ('domeinoverstijgend'). Daarom kunnen juist ook mensen met bijzondere vragen of complexe problemen bij hen terecht.
FamilySupporters organiseert de hulp samen met en rond de cliënten en hun gezin ('systeemgericht') . Elke cliënt heeft (en kiest deze waar mogelijk zelf) een vaste coach die qua specialisme (bv. autisme) én persoon een goede match is. De versterking van de eigen regie en kracht van de cliënt en het netwerk staan centraal ('Matched care'). 

Bij complexe (psychische) problematiek (jeugdhulp en/of ggz) is altijd een regiebehandelaar betrokken. Dat is vaak een psychiater, gespecialiseerde psycholoog en/of systeemtherapeut. De regiebehandelaar heeft de regie over de hulp en heeft in de startfase en bij evaluatie van de hulp ook altijd persoonlijk contact met de cliënt.

Nederland heeft een prima zorgstelsel, maar het is soms ingewikkeld om passende zorg te vinden in de wirwar van wachtlijsten, loketten en regels. Bij FamilySupporters weten ze de weg. Zij willen je helpen om het juiste antwoord te vinden, ook bij bijzondere of complexe vragen!

FamilySupporters werkt op verwijzing van gemeente of arts, maar ook particulier.
Ze zijn actief in verschillende regio's in Nederland.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.