Arbeidsbemiddeling en re-integratie - JobUp

 

Bij JobUp draait alles om mensen. Mensen die door hun ziekte, beperking of achtergrond hulp en advies nodig hebben om een passende werkplek te vinden. Ook zijn zij er voor mensen zonder beperkingen, die zoekende zijn in hun loopbaan en dreigen vast te lopen.

De mensen van JobUp hebben veel kennis en ervaring in het (re-)integreren van mensen met een psychische beperking. Dit kan bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum of een depressie zijn, maar ook mensen met NAH, ADHD, ADD, Burn-out of Psychose. Mensen met een dwang-, angst-, of paniekstoornis zijn bij hen ook op het goede adres. Zij hebben ook veel kennis en ervaring in het begeleiden van jongeren die een opleiding hebben gevolgd op het speciaal- of praktijkonderwijs, dit vanwege een gedragsstoornis of cognitieve beperking. De roots van JobUp liggen in De Hoop GGZ, hierdoor hebben zij veel mensen met een verslavingsverleden aan een passende baan geholpen.

Ben je op zoek naar werk wat bij je past?  Zij maken graag kennis met je om te bekijken wat ze voor je kunnen betekenen. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.