Arbeidsmatige dagbesteding op vliegbasis Gilze Rijen - Amarant

Deze dagbesteding is een samenwerking van  Amarant, de grootste zorgverlener voor mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant, en het Ministerie van Defensie.

Bij het serviceteam van de Vliegbasis wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden. Iedere dag werken er 15 tot 20 cliënten van 9.00u tot 15.30u bij de vliegbasis. Zij hebben een licht tot matige beperking mogelijk in combinatie met een stoornis in het autisme spectrum. Begeleiding is nabij of snel ter plaatse. 
Ieder kan in zijn eigen tempo leren werken en ontwikkelen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je mogelijkheden en interesses je  behoefte aan structuur, veiligheid en duidelijkheid.  Op basis van individuele ondersteuningsvragen wordt je begeleid.

Het Serviceteam opereert vanuit een eigen thuisbasis, een authentiek defensiegebouw midden op het terrein. Met 2 eigen bussen bestrijkt het Serviceteam de gehele vliegbasis. Ook op andere locaties van Defensie worden werkzaamheden verricht. ( KMA, TRIP & MPA)

Lijkt werken bij  Serviceteam Vliegbasis Gilze-Rijen jou wel wat? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met Amarant op. Zij nemen graag met je door wat er voor jou mogelijk is.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.