Behandeling (jeugd) - Mentaal Beter / Den Haag Laan van NOI

De professionals van Mentaal Beter zijn specialisten in het behandelen van problematiek zoals angststoornissen, depressieve klachten, lichamelijke klachten, ADHD, trauma, PTSS, persoonlijkheidsstoornissen of autisme. 
Mentaal Beter biedt geen langdurige behandelingen of begeleiding! Ook verschilt het behandelaanbod per praktijk. 

Mentaal Beter Den Haag  Laan van NOI  & autisme
In deze praktijk staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Zij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), autisme en milde persoonlijkheidsproblemen. Maar naast het behandelen van psychische klachten, zorgen ze er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren.

Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. De behandelaars zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.