Behandeling - Youz - Vaals

Youz helpt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen die klachten of ernstigere psychische of verslavingsproblemen hebben. Ook behandelen ze het gezin. 

Behandeling Youz Vaals
Youz Vaals helpt kinderen, jongeren en jongvolwassenen vanaf 0 tot 23 jaar (en/of hun ouders) die psychologische en/of psychiatrische klachten ervaren op een of meerdere levensgebieden (gezin, school, vrije tijd/leeftijdsgenoten).

Bij Youz Vaals werken mensen die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en het behandelen van o.a. klachten die ontstaan uit:

  • autisme 
  • ADHD
  • ADD

Behandelaanbod
Youz Vaals heeft een zeer uitgebreid behandelaanbod en biedt diverse vormen van individuele psychotherapie zoals speltherapie, cognitieve gedragstherapie, inzicht gevende psychotherapie, schema focus therapie en psychomotorische therapie. 
Daarnaast bieden ze medicamenteuze behandeling, ouderbegeleiding, gezins-/systeemtherapie, groepstherapie en online hulp. 
Ook bieden ze diverse trainingen in groepsverband aan zoals sociale vaardigheidstrainingen specifiek voor autismespectrum problematiek, rots en water trainingen en mindfulness.

Samenwerkingen
De locaties van Youz in Limburg werken nauw samen met diverse organisaties, zoals University Maastricht, JENS, MUMC+, scholengemeenschappen en de sociale wijkteams van de gemeentes.

Lid van

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.