Coaching bij autisme en/of (hoog)begaafdheid - Co-thinker • Autist-iets • HB2BE

Voor ouders & kind en (jong-)volwassenen met uitdagingen rondom autisme en/of (hoog)begaafdheid. ‘Luister naar de hint van het kind’.

Co-thinker • Autist-iets • HB2Be is de naam die ik bedacht voor mijn coaching counseling praktijk met een knipoog naar autisme, (hoog)begaafdheid en iets rondom atypische ontwikkelingen: ASS · HB · HFA · HSP · PDA · ADHD. 

Een stevige knipoog omdat ik vooral met een open blik wil kijken naar de prachtige en krachtige kant van ‘anders zijn, denken, voelen en uiten’. Je hoort regelmatig; iedereen heeft wel ‘iets autistisch’ of 'die is slim, die komt er wel'. Maar zeker niet iedereen heeft/is het en/of stoeit daar dusdanig mee dat je er wel wat steun en begrip bij kunt gebruiken. 

Iets verwijst ook naar niets. Rondom autisme, (hoog)begaafdheid, dubbelbijzonder (twice exceptional) is veel dat we nog niet weten, aangezien het zoveel verschilt per persoon en in welke conditionering/omstandigheid. 


Ondersteuning of advies nodig?

  • Voor jezelf: samen werken aan ruimte, rust, ervaren en voelen
  • Voor ouder en kind: meer zelfliefde, minder druk en stress
  • Bij een overleg met scholen en/of instanties

Ik werk graag procesgericht integratief mee-denkend, wat zijn de onder- en bovenliggende puzzelstukken, waar liggen de ontwikkelingskansen en eigenlijk het liefst zonder hokjes of labels. Geen stoornis, maar met jouw eigenheid en kracht je uitdagingen aanpakken om doelen te kunnen bereiken en die te behouden. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, bel of mail me gerust. Dan kunnen we vrijblijvend overleggen wat ik voor jullie mag betekenen. Nu direct iemand nodig die met je meedenkt? Bel me gerust.

Ik denk graag met je mee, Xander

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.