Coaching, onderwijsbegeleiding, GGZ - Boba Capelle aan den IJssel

Boba is specialist in autisme-zorg en biedt hulp bij vraagstukken rondom autisme. Boba biedt:

 • Coaching
  De begeleiding  wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften van de client én eventueel die van het netwerk. Er wordt gezocht naar de oorsprong van klachten. In de aanpak wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de individuele kracht en positieve eigenschappen van de client. Doel is het vergroten van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.  
   
 • Passend onderwijs
  De ondersteuning / coaching binnen een onderwijssituatie is primair gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van een leerling. Vaak betrekt Boba daar ook docenten en de school bij. Scholen kunnen hiervoor zelf een onderwijsarrangement aanvragen via het 'samenwerkingsverband'. Dit kan via Jeugdwet/ PGB lopen.
   
 • Diagnostiek en behandeling (GGZ) 
  Bij Boba kun je ook terecht voor diagnostiek en behandeling. Dat biedt Boba binnen hun GGZ-afdelingen in Maastricht en Dordrecht. Hier kunnen zowel kinderen als jongeren en volwassenen terecht.
  In Dordrecht is er een behandel en onderzoek team waar specialistische GGZ en generalistische basis GGZ wordt aangeboden. In Maastricht is behandeling mogelijk binnen de generalistische basis GGZ.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.