Dagbesteding AC Rijkerswoerd - Siza

AC Rijkerswoerd is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking en/of een autistische stoornis. Wil je mee doen in de maatschappij, en heb je hierbij ondersteuning nodig? Of zoek je een veilige omgeving waar specifieke begeleiding gevraagd wordt? Dan ben je bij het activiteitencentrum Rijkerswoerd aan het juiste adres. Er zijn genoeg mogelijkheden passend bij de diverse doelgroepen. Zowel belevingsgroepen als dienstverlenende groepen zijn mogelijk

Het activiteitencentrum ligt midden in de wijk Rijkerswoerd, direct naast een aantal woonlocaties van Siza. Hierdoor kan begeleiding goed worden afgestemd en is wonen en werken makkelijk te combineren. Er is een veilige bewegings- en belevingstuin, waar je andere deelnemers en bewoners kunt ontmoeten.
Het activiteitencentrum werkt intensief samen met de wijk in de vorm van betrokkenheid bij het veldonderhoud van de plaatselijke voetbalvereniging of conci├źrgetaken op school. In het activiteiten centrum vinden ook activiteiten vanuit de wijk plaats, waar je mogelijk actief aan deel kunt nemen.

Deze locatie is onderdeel van Siza. Siza ondersteunt mensen met een beperking om hun leven te leiden zoals zij dat willen.