Dagbesteding en logeren - Logeer- en zorgboerderij De Paradijsvogel

Zorgboerderij De Paradijsvogel ligt aan de bosrand tussen Hulshorst en Nunspeet. Hier biedt de organisatie een kleinschalige voorziening aan voor logeren, dagbesteding en begeleiding in een landelijke omgeving. Doelgroep: deelnemers met een verstandelijke beperking, autisme spectrum stoornis (ASS) en andere gedragsproblematiek.

 • Logeren
  Een logeerweekend duurt van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur. Tijdens het weekend is er van alles te doen. Er zijn allerlei dieren die gevoerd kunnen worden. Daarnaast kunnen deelnemers een boswandeling maken met Amy, de hond, of in de tuin trampoline springen. Ook kunnen ze knutselen, samen muziek maken of iets lekkers bakken.

 • Dagbesteding
  Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is de dagbesteding geopend. Op het erf zijn allerlei werkzaamheden te doen, zoals de dieren voeren, het gras maaien, werken in de kas en de moestuin en snoeiwerkzaamheden. Binnenshuis kunnen deelnemers creatieve activiteiten doen, allerlei huishoudelijke werkzaamheden aanleren en samen koken of bakken. Daarnaast is er aandacht voor het oefenen van sociale vaardigheden, zoals samenwerking met anderen. De dagbesteding staat open voor zowel jongeren als ouderen. 

 • Woensdagmiddag- en zaterdagopvang
  Het doel van de woensdagmiddagopvang is de kinderen een leuke middag te bieden. Ook kunnen er allerlei vaardigheden aangeleerd worden, zoals het pinnen van geld, reizen met het openbaar vervoer en het boodschappen doen. Op zaterdag is er van alles te doen op het erf, zoals voetballen, skelteren of trampoline springen. Regelmatig wordt er een uitstapje georganiseerd.

 • Vakanties
  In de schoolvakanties zijn er diverse mogelijkheden voor logeren, dagbesteding en opvang.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.