Dagbesteding o.a. voor thuiszitters - De Barrage

De Barrage maakt gebruik van de boerderijomgeving, paarden nemen hierbij een belangrijke rol in. Naast de paarden, zijn op de boerderij nog een heleboel andere dieren aanwezig.

Op maandag tot en met vrijdag biedt de Barrage dagbesteding aan (jong)volwassenen met een beperking. Tevens biedt de barrage dagbesteding met schoolse vaardigheden aan kinderen/jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen.

De dagbesteding heeft een duidelijke, herkenbare structuur. Er zijn tal van activiteiten zoals het verzorgen en voeren van de dieren, schoonmaken van de dierverblijven, werken in de moestuin, samen koken en onderhouden van het terrein.

Naast de werkzaamheden die dagelijks gebeuren is er ook tijd om samen te ontspannen. Zo zijn er mogelijkheden om te vissen in de Oude Kromme Rijn, paard te rijden, een ritje met paard en wagen te maken en andere activiteiten.

Er wordt bewust gekozen om mensen uit verschillende doelgroepen met elkaar te laten werken en recreëren. De praktijk wijst uit  dat deelnemers zich verantwoordelijk voor elkaar voelen en zich zodanig kunnen gedragen. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.