Dagbesteding & Ontwikkelplek -Toolbox Emmen

Bij Toolbox geloven ze in een sociale samenleving waarin iedereen kan meedoen; in een veilige omgeving waar je geholpen wordt om jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling tot bloei te laten komen, ongeacht je achtergrond.
Toolbox Emmen staat open voor iedereen die wil werken aan zijn of haar eigen perspectief. Bij Toolbox vind je bijvoorbeeld mensen met autisme, mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, mensen met een laag iq, verslaafden en ex dak- en thuislozen.

Wil jij een plek waar je kan werken aan je eigen perspectief, waar jij je kan ontwikkelen en onderdeel voelen van de maatschappij? Toolbox is een ontwikkelplek in hartje centrum Emmen. Op een unieke locatie op het Rensenpark (de voormalige dierentuin in Emmen) komen technische, creatieve, en gemotiveerde mensen samen om te maken, ontdekken, groeien, samenwerken, socialiseren, leren, innoveren en ondernemen.
Toolbox biedt o.a. begeleiding, ruimtes, machines, technieken, computers, gereedschappen, kennis en een netwerk zodat iedereen een optimale kans krijgt om zich te ontwikkelen.

Bij Toolbox kun je ook professionele begeleiding en coaching krijgen om vanuit een uitkering te groeien naar een zelfstandig inkomen. UWV en Toolbox hebben een samenwerkingsovereenkomst voor de trajecten ‘Werkfit’ en ‘Naar werk’. Heb jij een Wajong, WIA of ziektewetuitkering? En ben je toe aan het werken aan en verkennen van jouw arbeidsmogelijkheden, dan is Toolbox mogelijk de plek voor jou. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkcoach.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.