Dagbesteding volwassenen en ouderen - Zorgboerderij de Marke

Zorgboerderij de Marke biedt professionele, gespecialiseerde begeleiding aan volwassenen en ouderen met autisme. De medewerkers zijn gespecialiseerd in autisme en bieden bieden maatwerk aan alle deelnemers. Met iedereen wordt een persoonlijk begeleidingsplan gemaakt waarin doelen gesteld worden, waaraan de deelnemer wil werken. Voor de een is dat misschien het aangaan van sociale contacten, voor de ander is dat leren meedraaien in een structuur en voor weer een ander kan dat het leren aanvoelen en aangeven van grenzen zijn. Iedereen komt met een ander doel en zal daarin door begeleid worden.
De zorgboerderij ontvangt maximaal 5 mensen per dag, zodat iedereen de aandacht en begeleiding kan krijgen die nodig is.

Activiteiten op de boerderij: zorgen voor de dieren, werken in de moestuin of kas, verwerken van eigen groenten en fruit, wandelen met de honden of de alpaca's. Ook kun je in de gezellige binnenruimte ontspannen met een krant of tijdschrift, creatief bezig zijn, een puzzel maken, een spel doen met elkaar of een andere activiteit ondernemen.