Dagbesteding - Zorgboerderij Jodi Sintepier

Gelegen aan de rand van het dorp Nieuwvliet, ligt zorgboerderij Jodi Sintepier. Van dinsdag t/m zaterdag wordt er dagbesteding aangeboden. De zorgboerderij richt zich voornamelijk op jongeren- en (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ook mensen met ADHD of een stoornis in het Autisme spectrum zijn meer dan welkom. Een team van professionele begeleiders helpt mee om al je wensen op de zorgboerderij te verwezenlijken.

De begeleiding is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het ondersteunen van functiebehoud. Daarnaast richten wij de begeleiders zich ook op het versterken van het gezinssysteem en het kunnen ontlasten van mantelzorgers.

Gezamenlijk worden dagelijks de dieren gevoerd en verzorgd. Binnen is er ruimte om gezellig samen te knutselen of een spel te spelen. In de werkplaats worden er allerlei klussen gedaan en worden er steigerhouten meubelen, kinderspeelwerktuigen, dam- en schaakborden, etc. gemaakt.
ok is er de mogelijkheid om te werken in de plantenkas of de moestuin en kunnen de deelnemers meehelpen bij de groen- en onderhoudswerkzaamheden op land. Tevens worden er verschillende, door de deelnemers zelfgemaakte producten verkocht in het winkeltje. Zo zijn er diverse steigerhouten- en creatieve producten in de winkel te vinden. Ook de geoogste en verwerkte groenten en fruit van het eigen land worden verkocht door de deelnemers.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.