Davis® autisme training - Praktijk Neele

Dyslexie, AD(H)D, dyscalculie of autisme? Boek veel vooruitgang met een methode gericht op de kracht van het beelddenken. Bij Praktijk Neele in Utrecht. Els Neele is sinds 2013 gecertificeerd Davis-counselor en sinds 2016 ook gecertificeerd Davis Autisme counselor.

De Davis-methode benadert de problemen vanuit het talent van het individu; je bent goed in het denken in beelden. Tijdens een Davis-counseling word je bewust van je eigen manier van denken en leren. Voor de start van het programma stel je jouw eigen doelen op. De Davis®-methode werkt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je krijgt inzicht in de manier waarop je denkt, leert en werkt. Dit helpt je verder op elke leeftijd.

De voordelen van een Davis® autisme training bij Praktijk Neele Utrecht:

  • Tijdens een Davis Autisme training leer je beter begrijpen hoe dingen in de wereld om je heen werken. Meer dan 30 verschillende, belangrijke concepten worden eigen gemaakt: concepten zoals verandering, consequentie en intentie. Hoe meer begrip, hoe minder stress en (woede)uitbarstingen
  • De training helpt je om de wereld te begrijpen en de chaos om je heen verminderd. Je kan beter meedoen met anderen op school of je werk zonder te hoeven overcompenseren.
  • Als je eenmaal gevoel hebt van je plaats in de wereld, kan je beginnen aan de volgende stap: omgang met anderen. Je krijgt inzicht in sociale relaties en wat goed en slecht is. Dit helpt je om beter met anderen om te gaan en vriendschappen te sluiten. 

Zie voor meer informatie over de Davis® benadering : Davis autisme Nederland - Homepagina

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.