Diagnostiek en behandeling - BZonder Psychologie

Bzonder heeft specialistische psychologische expertise en bijzondere expertise op het gebied van ADHD, ADD, autisme en stressklachten. Dit betreft zowel diagnostiek als behandeling.

Bij Bzonder wordt veel aandacht besteed aan wie jij bent. Vanzelfsprekend zijn ze gebonden aan standaarden en DSM classificaties, dit is de basis van diagnostiek. Voor hen is diagnostiek echter niet alleen ‘symptomen vinken’, maar ook kijken naar wie jij bent en hoe klachten zich tot elkaar verhouden. Je wil immers niet alleen een ‘labeltje’ weten, maar vooral ook wat het voor jou betekent. 
Daarnaast doen ze uitgebreid onderzoek naar verschillende onderdelen van jouw persoonlijkheid en klachten. Ze kijken dus niet alleen naar of je wel of niet één bepaalde diagnose hebt, maar onderzoeken jou als geheel. Hierdoor kun je een een completer plaatje krijgen van waar jouw klachten vandaan komen.Je ontvangt een complete psychologische rapportage na afronding. 

Wanneer gewenst, kan het gehele traject online plaatsvinden. Alleen wanneer intelligentie/neuropsychologisch onderzoek gewenst is, is een eenmalige fysiek afspraak noodzakelijk.

De hoofdlocatie bevindt zich in Tilburg. Daarnaast kun je ook - op afspraak - in Den Bosch en Eindhoven terecht. Offline pre-intakes, inloop en diagnostiek vinden altijd plaats in Tilburg.