E-boek / 'Je huis opgeruimd in drie maanden' - Marleen Brengt Structuur

E-boek van opruimcoach en structuurcoach Marleen Gondelach van 'Marleen brengt structuur". Zij begeleidt mensen naar meer overzicht en rust in huis, agenda, hoofd en zorgintensieve gezin (met autisme, ADHD en/of hoogsensitiviteit).

In het e-book ‘Je huis opgeruimd in drie maanden’ staan voor drie maanden lang opruimopdrachten. Na die drie maanden ben je op elke plek in huis geweest.

Sommige opdrachten gaan alleen over opruimen, sommige opdrachten geven ook praktijkvoorbeelden, budgettips en tips voor meer plezier en positiviteit. Je wordt regelmatig aan het denken gezet waarom je bepaalde spullen bewaart.

Met sommige opdrachten zal je langer bezig zijn dan met andere opdrachten, omdat je weinig van die spullen hebt, of omdat je het makkelijk(er) vindt om daar keuzes in te maken. Sommige opdrachten zal je zelfs kunnen overslaan, bijvoorbeeld kinderboeken als je die niet hebt; sommige opdrachten wíl je misschien liever overslaan omdat deze niet nuttig is voor jou of omdat je besluit er pas later mee aan de slag te gaan. Jij bepaalt het tempo en de volgorde.

Tot slot: het hóeft niet in drie maanden klaar te zijn. Het is wél fijn om te weten dat het mogelijk is om je hele huis door te gaan in drie maanden door elke dag iets aan te pakken.

Je kan het e-book er op elk moment bij pakken en zoeken op onderwerp, zoals ‘boeken’, ‘kleding’ ‘administratie’ of ‘bestek’, als je eraan toe bent om daarmee aan de slag te gaan.

Bij jouw inschrijving kan je ook aangeven of je graag een partner in crime’ zou willen; iemand anders die het e-book ook aangeschaft heeft, zodat jullie ervaringen met elkaar kunnen delen. Vaak is dat ontzettend fijn en een extra zetje om lekker aan te slag te gaan, ook als het even tegenzit. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.