Groepsbegeleiding (clubs en logeren) - PGZ Boxmeer

PGZ is gespecialiseerd in de diagnostiek, behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met (een vorm van) autisme. 

Gespecialiseerde groepsbegeleiding

 •  Zaterdagclubs
  Deze activiteiten zijn voor kinderen en jongeren van 7 tot 25 jaar met autisme, ADHD of een lichte lichamelijke- of verstandelijke beperking. Voor kinderen die het leuk vinden in groepsverband in het weekend leuke dingen te doen. Veel deelnemers zijn al bekend bij PGZ, maar kinderen/jongeren zijn zeker ook welkom als dat (nog) niet zo is. Er zijn drie verschillende groepen: De Kidsclub (tot ongeveer 12 jaar);  de Future (ongeveer 12-18 jaar)en de Wave (18+).  Het aantal begeleiders per groep verschilt per zaterdag, afhankelijk van de groepssamenstelling.

  De zaterdagclubs worden  op verschillende locaties georganiseerd. In iedere regio is er een vaste startlocatie. Soms blijft de groep daar, maar regelmatig gaat de groep er ook op uit.
   
 • Logeerweekenden
  Voor kinderen en jongeren van 7 tot 25 jaar met autisme, ADHD of een lichte lichamelijke- of verstandelijke beperking. Veel deelnemers zijn al bekend bij PGZ, maar kinderen/jongeren zijn zeker ook welkom als dat (nog) niet zo is. Er worden allerlei activiteiten ondernomen. Hoeveel begeleiders meegaan, hangt dus af van de groepssamenstelling.

  De logeerweekenden vinden 10x per jaar plaats. In vakantiepark Landal de Vers, Overloon.

Voor meer informatie: bellen kan iedere werkdag van 8.30 – 17.00 uur via 0495 – 622399.  Of stuur een e-mail naar info@pgz.nu.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.