Informatie en lotgenotencontact - Zaans Autisme Loket (ZAL)

Dit loket is een initiatief van het Zaans Autisme Ambassadeurs Initiatief (ZAAI) en een samenwerking met het Autismeconvenant Zaansteek/Waterland en de Nederlandse Vereniging voor Autisme regio Noord-Holland. 

Een onderdeel van dit loket is met behulp van ervaringsdeskundigen op een laagdrempelige manier hulp bieden aan mensen die in hun leven te maken krijgen met autisme. In een ongedwongen setting kunnen vragen gesteld worden over school, wonen, werk, etc. waarna er samen gezocht wordt naar passende antwoorden.

Elke dinsdagochtend zijn mensen die vragen hebben over, hulp nodig hebben bij of gewoon willen praten over alles wat bij (het hebben van) autisme komt kijken, welkom bij het Loket. Ook gewoon voor de gezelligheid en koffie of thee.

Sinds kort is er een ook een ’Vrouwenuurtje’ via het Loket, een besloten groep voor alleen vrouwen om privé te praten over autisme.

Zaans Autisme Loket/de Huiskamer van Zaanstad
Waar: Buurtcentrum de Lorzie, Marktplein 4, 1521HS – Wormerveer
Wanneer: Elke dinsdag van 10:00 – 13:00 uur
Voor wie: Informatie-, ontmoetings- en steunpunt voor en door mensen met autisme, hun naasten en iedereen die meer wil weten over autisme.
Info: 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.