Jongerencafé - ChillAut Gorinchem

ChillAut is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jongeren vanaf 13 jaar met een vorm van autisme (oftewel ASS). Voor deze jongeren kunnen ‘gewone’ activiteiten wat te ingewikkeld zijn waardoor ze vaak thuis achter hun eigen ‘schermen’ blijven hangen.

Dit jongerencafé biedt een gezellige en veilige plek waar jongeren met ASS zich ook op sociaal gebied kunnen ontwikkelen. Tijdens elke ChillAut-avond wordt een spannend (bord)spel gespeeld. Ook wordt er kennis gemaakt met nieuwe bordspellen waarin het vooral gaat om samenwerken. 
Daarnaast zijn er ook andere creatieve activiteiten mogelijk, zoals tekenen en schilderen. Zo is er voor ieder wat wils. Tijdens elke ChillAut bijeenkomst zijn er twee of drie begeleiders aanwezig zodat de avonden gezellig kunnen verlopen en de groepsveiligheid gewaarborgd wordt.

De bordspelbijeenkomsten, momenteel 2 keer per maand, vinden op vrijdagavond plaats, eens in de maand in Gorinchem en eens in de maand in Leerdam. Voor alle activiteiten is vooraf inschrijven verplicht. Dit kan via de deelnemersapp of telefonisch.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.