Kunstzinnige dagbesteding - Atelier Buitengewoon / Breukelen

Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met LVB, autisme of (licht) psychische aandoening, in de leeftijd van 16 tot 100 jaar.

Helaas is werken op de reguliere arbeidsmarkt niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen vallen buiten de boot en hebben speciale aandacht nodig om toch mee te kunnen draaien. Voor deze mensen is Atelier Buitengewoon in de gemeente Stichtse Vecht en in Hilversum.

Atelier Buitengewoon is een kunstzinnige dagbesteding. Onder begeleiding van twee kunstenaars wordt kunst gemaakt, producten ontwikkeld en verkocht en persoonlijk repertoire uitgebreid. De organisatie biedt structuur en  sociale cohesie. Zij bieden  zoveel mogelijk activiteiten aan die aansluiten bij jou als deelnemer.
Naast de reguliere dagen op het atelier, willen zij ook de mogelijkheid bieden om dagjes weg te gaan met zijn allen. Bijvoorbeeld naar een museum of een speciale expositie of een dagje de natuur in of……..

De locaties van Buitengewoon zijn in hartje Breukelen, Hilversum en Woerden. Op Griftenstein 1A in Breukelen en Kampstraat 10 in Hilversum is er ruimte voor deelnemers om te schilderen, boetseren, mozaïeken en andere kunst te maken. Ook in Woerden in de Kerkstraat 4 kun je terecht. Op deze locatie is de kaarsenmakerij. Bij Buitengewoon staat voorop dat jij als kunstenmaker alle mogelijkheden krijgt om ontspannen te werken en creëren.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.