Lichaamsgerichte- en beeldende therapie, - VIVO lichaamsgerichte & creatieve zorg

VIVO is een kleinschalige praktijk voor lichaamsgerichte en beeldende therapie en jeugdhulpverlening. De coaches en therapeuten van VIVO werken met veel hart voor kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen en bieden training en begeleiding. 

Aanbod kinderen /Jeugd: 

 • Lichaamsgerichte therapie en Beeldende therapie
  Lichaamsgerichte therapie en Beeldende therapie kunnen kinderen helpen om beter om te gaan met klachten en emoties. Bij deze therapiesoorten staat doen, ervaren en ontdekken centraal. Beiden therapieënkunnen o.a. helpen bij problemen door autisme, ADD of ADHD.
   
 • Training: Ieder kind in zijn kracht
  De training biedt ieder kind, samen met zijn of haar ouders, de kans om zijn eigen kracht en kwaliteiten te ontdekken en zich daarmee te verbinden met de ander. Niet de beperkingen, maar de mogelijkheden zijn het uitgangspunt van deze training. Ieder kind van 7 t/m 12 jaar kan deelnemen, ook kinderen met een diagnose als ADHD, autisme, HSP, depressieve verschijnselen of traumatische ervaringen

Aanbod voor ouders 

 • Ouderbegeleiding
  De ouderbegeleiding is gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar. Ieder gezin is anders en daarom is ook elk begeleidingstraject maatwerk. De ouderbegeleiding is laagdrempelig en geeft praktische ondersteuning binnen het gezin. De begeleiding bestaat uit een intakegesprek en een aantal sessies, de sessies vinden plaats op de praktijk of bij het gezin thuis.
  Ouderbegeleiding kan helpen bij opvoedkundige vragen zoals: mijn kind heeft ADHD of autisme​​​​​​​

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.