Logeerhuis De Bosuil - Siza

De Bosuil is een logeerhuis voor jongeren van 10 tot 18 jaar, met een matige tot ernstige verstandelijke beperking soms in combinatie met autisme, die enkele dagen per week komen logeren.

Het logeerhuis heeft vijf slaapkamers, een badkamer, keuken en een woonkamer. Tijdens de logeerdagen maak je gebruik van je eigen slaapkamer.
De Bosuil staat naast de woning Hartenkoning 19, waar kinderen en jongeren wonen. We delen samen een tuin met een aantal speeltoestellen. De kinderen van de woning en het logeerhuis worden door één team begeleid.

Logeerhuis De Bosuil staat op ’s Koonings Jaght; een beschut park in de natuur, tien kilometer van het centrum van Arnhem. Er is weinig verkeer op het park, waardoor je er zelfstandig kunt wandelen of fietsen. Er bevinden op het park verschillende woon- en dagbestedingslocaties en er is een zwembad, sporthal, boerderij, mini-camping en de Belevenis. 

Deze locatie is onderdeel van Siza. Siza ondersteunt mensen met een beperking om hun leven te leiden zoals zij dat willen.