Logopedie en Speltherapie/Floorplay - Ademklank

Ademklank is een praktijk voor logopedie en coaching die is uitgegroeid tot een gespecialiseerde logopediepraktijk voor anders lerende en hoogsensitieve kinderen en volwassenen. 

Logopediste Anouchka Vlijm vindt vernieuwen belangrijk en maakt in haar praktijk graag gebruik van digitale spellen, een tablet, apps of in sommige gevallen van online logopedie.
Ze maakt gebruik van verschillende werkvormen: spelen, bewegen, voelen en zelfs werken met een therapiehond of buiten in de natuur kunnen onderdelen zijn van haar behandelingen. Er wordt dus niet altijd aan tafel geoefend. Logopedie moet voornamelijk leuk en afwisselend blijven, vindt ze.

Autisme
De logopediste onderzoekt in welke mate er een taalprobleem aanwezig is en helpt kinderen met autisme beter communiceren. Ze geeft adviezen over taal en autisme en zal behandelen op taalbegrip en pragmatiek (hoe om te gaan met taal in sociale situaties). Bij jonge kinderen helpt ze  middels spel spraak/taalontwikkeling op gang te brengen.
Logopedie en Speltherapie/Floorplay zijn goede onderbouwde methodes voor het verbeteren van de sensorische informatieverwerking en taal bij kinderen met kenmerken van ASS.  Ademklank kan deze combinatie aanbieden.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.