Lotgenotencontact - PASSA

PASSA (Plek voor ASS-ers in Amersfoort) is ontstaan vanuit de wens naar meer verbinding en herkenning. Om verschillende redenen kan dit vooral voor mensen met autisme/ASS (autismespectrumstoornis) een gemis zijn. Bijvoorbeeld door een drempel om ervaringen te delen of het risico op onbegrip uit de omgeving. Ook is het niet voor iedereen mogelijk om zich open en kwetsbaar op te stellen naar diens omgeving. 

Activiteiten
Bij PASSA vinden er elke zaterdag verschillende activiteiten plaats als (alleen Mahjong is op vrijdagavond) zoals bordspelen, creatieve activiteiten of samen eten.  Daarnaast organiseren zij regelmatig eenmalige activiteiten, bijvoorbeeld een workshop. Bekijk voor het actuele aanbod hun online agenda. Voor aanvang is er mogelijkheid om kennis te maken en een kopje koffie/thee te drinken.

PASSA is begonnen als een ledeninitiatief van Vereniging PAS. Sinds november 2022 zijn ze zelfstandig als Stichting PASSA, een plek voor mensen met Autisme. PASSA wordt gesteund door De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en Indebuurt033.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.