Onafhankelijke cliëntondersteuning - MEE Gelderse Poort Regiokantoor Arnhem

Heeft u, uw kind of naaste autisme en is gewoon meedoen aan de samenleving niet vanzelfsprekend? Loopt u soms vast op verschillende aspecten van het leven? Op school, met werken, binnen uw gezin, uw woonsituatie, op het gebied van geldzaken of als u niet weet bij wie u nog terecht kan? 

Dan kan MEE hulp bieden. MEE is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.
MEE biedt cliëntondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel, psychische problematiek of een combinatie van beperkingen of problemen. 

De consulenten van MEE werken, samen met andere professionals, in bijvoorbeeld het Sociaal Wijkteam en in het Basisteam Jeugd en Gezin. Zij luisteren naar u, vragen door en geven u uitleg over ingewikkelde zaken. Ze staan naast u en denken mee om samen met u en de mensen om u heen een goede oplossing te vinden, zodat u zelf weer verder kunt. Als dit niet voldoende is, kijken ze daarna naar de mogelijkheden om professionele hulp in te zetten.

De diensten van MEE zijn onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders. De diensten zijn gratis en een doorverwijzing of indicatie is niet nodig. Het aanbod van diensten van MEE verschilt per gemeente. Wilt U weten welke diensten in uw gemeente mogelijk zijn? Neem dan contact op met- of kijk op de website van de MEE organisatie in uw regio. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.