Opvoedhulp & Begeleiding, behandeling - Pactum / Doetinchem

Als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaat, biedt Pactum gezinnen en jongeren tot 27 jaar hulp. Waar mogelijk gaan ze voor lichte ambulante hulp. Waar nodig bieden ze intensieve specialistische hulp. Pactum ondersteunt jongeren en gezinnen om te onderzoeken wat nodig is voor verandering. Dit doen zij onder andere door:

  • Diagnostiek en behandeling
  • Opvoedhulp en behandeling binnen het gezin
  • Wonen en logeren

Autisme 
Als je een ontwikkelingsstoornis hebt, kan dat heel lastig zijn. Je gedraagt je soms anders dan je zou willen. Je wordt bijvoorbeeld snel boos of je voelt je onrustig. Ook voor je ouders kan het moeilijk zijn. Als je een stoornis hebt, dan is het niet zo vreemd dat het soms misgaat, thuis of op school. Gelukkig is daar iets aan te doen.  

Pactum kan jou en je ouders helpen om de problemen op te lossen. Als je omgeving beter leert omgaan met je stoornis, dan voel je je meer op je gemak en ga jij je ook anders gedragen. Pactum helpt jou om je talenten te ontdekken en beter gebruik te maken van je mogelijkheden. Met de juiste hulp en steun kun je straks gewoon weer meedoen, op je eigen manier. 

Pactum heeft locaties in Gelderland, Overijsel, Noord-Brabant en Limburg

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.