Psychologische begeleiding (werkgerelateerd) - TheSatisFactoryProject

The SatisFactory Project is een collectief van gedragswetenschappers met kennis op het snijvlak van arbeid & gezondheid, die zich richten op de mens in werkcontext. 

The SatisFactory Project biedt een traject Individuele Begeleiding aan mensen (met autisme) die worstelen met hun werksituatie en op zoek zijn naar zaken als: meer rust in het hoofd, beter grenzen aangeven, meer verbinding en minder eenzaamheid voelen en meer genieten van de dingen die je doet. De focus van de begeleiding is om jou te helpen om goed te functioneren op de werkvloer, op een manier waarop het voor jou ook goed voelt. Er wordt géén diagnostiek verricht.

Gespecialiseerd in neurodiversiteit
De gedragswetenschappers van de The SatisFactory Project zijn gespecialiseerd in neurodiversiteit (o.a. autisme in combinatie met hoge intelligentie) en werken met invalshoeken en autisme-toegankelijke werkvormen die deelnemers met autisme helpen om optimaal resultaat uit het traject halen. Er wordt voornamelijk vanuit de Acceptance & Commitment Therapie gewerkt, waarbij de wetenschap staaft dat dit (met de juiste kennis van de professional) erg goed aansluit bij mensen met autisme. 

Het proces
De begeleiding duurt gemiddeld 7 - 12 sessies. 

Financiering
TheSatisFactoryProject werkt niet met zorgverzekeraars. Vaak wordt het traject vergoed door de werkgever - soms werken ze samen met jouw bedrijfsarts (indien nodig). Er gaat géén informatie naar je werkgever zonder dat jij dat eerst hebt kunnen inzien en accorderen. 

Locatie 
TheSatisFactoryProject heeft een vast kantoor in Rotterdam, maar ze werken ook in Amsterdam en Nijmegen. Tevens is het mogelijk om de behandeling volledig online te volgen. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.

Wegwijzer Autisme kan de kwaliteit van de aangeboden diensten en producten niet altijd goed beoordelen en hiervoor dus geen verantwoordelijkheid dragen. Wees bij het betrekken van diensten en producten bij je ondersteuning dus altijd kritisch en vraag eventueel na bij lotgenoten en collega’s.