Trainingen voor cliënten met autisme - Onbeperkt Begeleiding

Onbeperkt Begeleiding biedt ambulante begeleiding aan mensen met autisme en aanverwante stoornissen. Locatie: Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel, Laarbeek, Helmond en omstreken

Dankzij hun ervaring in het vak en hun achtergrond in het onderwijs beschikken ze over veel kennis van autisme. Deze kennis delen ze graag en bieden daarom verschillende trainingsprogramma’s aan voor onderwijsinstellingen en hun cliënten zelf. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Training psycho-educatie
  In deze training geven ze je uitleg over wat autisme betekent. Het leidt tot meer inzicht en bewustwording, zodat je jezelf beter gaat begrijpen.
   
 • Training positief zelfbeeld
  Door je kwaliteiten, talenten en valkuilen goed in kaart te brengen, ontdek je kansen en mogelijkheden en creëer je een realistischer zelfbeeld.
   
 • Training rots & water
  Een training gericht op sociale vaardigheden. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld pesten, weerbaarheid en seksueel geweld.
   
 • Training sociale vaardigheden
  In deze training leer je zelfstandig sociaal vaardig te worden, bekeken vanuit drie perspectieven: vanuit jezelf, vanuit de ander en vanuit je omgeving.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.