Vakanties - KompAss

KompAss is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met autisme en hun omgeving. KompAss biedt niet alleen individuele begeleiding, groepsbegeleiding en tijdelijk verblijf in Rotterdam en omgeving, maar organiseert ook vakanties voor verschillende leeftijden. Groepen worden samengesteld op basis van leeftijd en van handelen. Er kan vakantie worden gehouden in hun logeerhuis in Schiedam, maar ook in het buitenland op vakantie, zoals België of Duitsland. 

Bij het samenstellen van het programma wordt een goed evenwicht aangebracht tussen activiteiten en rust momenten. Activiteiten vinden plaats op het terrein van de accommodatie, maar ook in de omgeving.  Het programma wordt vastgesteld op basis van de wensen en mogelijkheden van de groep.
Er gaat een vaste groep begeleiders mee op de vakantie en cliënten krijgen een vaste coach toegewezen, die tijdens het verblijf momenten inplant om te bespreken hoe alles verloopt. Vooraf wordt informatie gegeven over de locatie, de groepen, de vertrektijden en alle andere noodzakelijke zaken.