Vakanties voor (jong)volwassenen met autisme - AutiTravel

Ga jij op vakantie om nieuwe mensen te leren kennen of heb je geen vaste vriendengroep waar je mee op vakantie zou willen?
AutiTravel, onderdeel van Stichting Het Buitenhof, organiseert sinds 2010 begeleide vakanties voor (jong)volwassenen met autisme.

 Vanaf 18 jaar en ouder. De vakanties zijn ingedeeld op functioneringsniveau (gemiddeld of hoog niveau). Duidelijkheid, structuur en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden tijdens onze vakanties.

We kennen onze reizigers en weten wat ze leuk vinden in hun vakantie en welke begeleiding ze daarbij nodig hebben. De vrijwillige begeleiders van AutiTravel zijn ervaringsdeskundigen. Zij leven zich in in de gedachtenwereld van onze deelnemers. Ze bieden structuur, veiligheid en een grote mate van voorspelbaarheid waardoor iedereen zichzelf kan zijn in de vakantie.

Op onze website www.autitravel.nl onder 'zoek en boek' zoek je jouw favoriete vakantie uit! Op vakantie met (veelal) leeftijdsgenoten met autisme, dat is vertrouwd toch? Hoef je ook niets uit te leggen. AutiTravel: gewoon jezelf zijn!

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.