Video - 1 week in mijn leven met AUTISME! - Vet Gezellige Docs

Ghislaine deelt in deze video haar persoonlijke ervaringen over hoe het is om met neurodiversiteit te leven. Zij is geïnspireerd door de podcast van Alwin Ritstier* (haar vriend) genaamd "Vet Gezellig", waarin hij openhartig spreekt over zijn ervaringen met autisme en mentale gezondheid. 

Ze gelooft dat het belangrijk is om het gesprek over mentale gezondheid te blijven voeren. In deze video beantwoordt zij jullie vragen over haar dagelijks leven, communicatie en sociale interactie, inclusief hoe ze omgaat met overprikkeling en sensorische uitdagingen. 

Het leven met autisme is niet altijd makkelijk, maar het is mogelijk om te leren omgaan met deze uitdagingen en persoonlijke groei te ervaren. Het is belangrijk om begrip te creëren voor mensen met ASS en het stigma rond autisme te doorbreken.

Eerdere documentaire over Ghislaine
Hoe is het om autisme te hebben? Hoe is het om autisme te hebben als vrouw? En hoe is het om op latere leeftijd gediagnosticeerd te worden met autisme? Op deze (en meer) vragen zoekt documentairemaker Alwin (op Youtube en Instagram ook wel bekend als 'Vet Gezellig') een antwoord. Dit doet hij samen met zijn vriendin Ghislaine, die zelf autisme heeft.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.