Weekend weg voor ouders en kind - Stichting Opvang & Vakantie Autisten (SOVA)

SOVA organiseert weekenden voor gezinnen met kinderen met ASS en/of met ADHD. De kinderen logeren onder deskundige leiding en doen samen allerlei sport- en spelactiviteiten. Per 1 of 2 kinderen is één vrijwilliger beschikbaar, die hen gedurende het weekend begeleidt en waar nodig helpt.

Ouders en kinderen verblijven in verschillende onderkomens vlakbij elkaar of in hetzelfde gebouw, maar hebben tijdens de weekenden geen direct contact met elkaar. Hierdoor kunt u als ouders een heel weekend lang lekker ontspannen op een locatie die Sova met zorg heeft uitgekozen. 

De SOVA-weekenden kunnen betaald worden middels een Persoons Gebonden Budget. Voor gezinnen die geen gebruik kunnen maken van een PGB worden de begeleidingskosten niet doorberekend. SOVA neemt deze voor haar rekening. Dit kunnen zij doen dankzij donaties en sponsoring.

SOVA is een stichting die volledig afhankelijk is van vrijwilligers, sponsoren en donaties. Alle weekenden worden georganiseerd en verzorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.