Wonen met dagbesteding - Inversa / Woubrugge

Inversa is een kleinschalig (ouder)wooninitiatief met twee woon-zorgboerderijen in de landelijke omgeving van Nieuwkoop en Woubrugge. De bewoners met een verstandelijke beperking en autisme (VG-3, -4, -6) wonen en werken hier samen. Een professioneel team van begeleiders ondersteunt de bewoners op basis van PGB/24-uurs zorg bij een leef-structuur die bij hen past.

Inversa werd in 2005 opgericht door een ouderinitiatief met als doel een rustige, ruime woonplek te creëren voor mensen met een beperking met professionele begeleiding. Een plek die hun veiligheid biedt en structuur geeft in het dagelijks leven en werken.

Inversa heeft twee woon-zorgboerderijen: Eén in de polders van Woubrugge en één in de polders van Nieuwkoop. Op beide boerderijen vind je kleinschaligheid, veiligheid en professionele betrokkenheid terug door het hechte team van begeleiders, ouders/vertegenwoordigers en aansturing vanuit de leidinggevende. De bewoners gaan overdag naar de dagbesteding op de boerderij of daarbuiten.

De ouders en familie van de bewoners zijn zeer betrokken bij alles op en om de boerderij. We werken prettig samen om het leven van de jongeren iedere dag zo fijn en veilig mogelijk te maken. De rust, de ruimte en dieren op de boerderijen helpen daar zeker bij. Er wordt gekeken naar de behoeften en interesses van de bewoners en er wordt geleefd en gewerkt vanuit de overtuiging dat iedereen van waarde is in onze maatschappij.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.