YOBO les: mindfulness + actief bewegen - YOBO

Heeft jouw zoon of dochter ook weleens een (te) vol hoofd? Of moeite met ontspannen? Dan is de combinatie actief sporten +  de rust van yoga en meditatie’ wellicht iets voor hem/haar. In het speciale YOBO programma wordt mindfulness gecombineerd met yoga én de actie van boksen en andere passende oefeningen. Dit alles om lekker te zweten én het hoofd weer leeg te krijgen.

De docent Simone Snijders, moeder van twee pubers, is inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van autisme en ad(h)d.
Daarnaast heeft zij zich verdiept en ontwikkeld in (holistische) kindertherapie, voedingscoach, docent kinderyoga, beweegcoach, massage en energiewerk, mindfulness en boksinstructeur.

Wat houdt een les YOBO in?

  • Allereerst; plezier maken
  • Actief bewegen ( combinatie van boks-oefeningen, rennen, dansen en springen)
  • Yoga-oefeningen
  • Ademhalingsoefeningen/ Mindfulness
  • Ontspanningsmeditatie

Kinderen leren hierdoor hoe ze kunnen chillen of relaxen. In de klas, thuis, in een winkel en als ze zich onrustig voelen. Ze krijgen hiervoor tools mee die ze kunnen gebruiken als dat nodig is.

Locatie lessen: gymzaal van de scholen De Regenboog en De Beiaard Wevelaan 2 (Voordorp) en de trainingsruimte in een oud schoolgebouw aan de Grote Trekdreef 4 in Utrecht.

Simone geeft nu ook les aan 18+ en ouder. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.