's Heeren Loo

's Heeren Loo biedt in in bijna heel Nederland zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking als autisme. 's Heeren Loo helpt mensen van jong tot oud hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

's Heeren Loo biedt hulp bij:

  • Opvoeding van kinderen met ontwikkelingsproblemen

  • Onderzoek en behandeling

  • Hulp thuis 

  • Beschermd en begeleid wonen

  • Leren en dagopvang

  • Werk en opleiding

  • Vrije tijd

 

Aanbod van deze aanbieder

Woonlocatie Benjaminlaan 60 is bestemd voor jongvolwassenen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners autisme en/of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).
Open groepswoning met studio’s voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich ook op aanvullende problematiek, zoals ADHD of autisme. Begeleiding met de behandelmethode Triple C.
Twee groepswoningen voor veertien volwassenen met een verstandelijke beperking en soms ook autisme. Gelegen op het woonzorgpark Willem van den Bergh.
Naschoolse dagbehandeling Poortersveld biedt ontwikkelingsgerichte activiteiten op maat aan kinderen die thuis of op school vastlopen door problemen t.g.v. autisme, ADHD, PDDNOS, ODD, MCDD en/of een andere (licht) verstandelijke beperking.
Op Haagwinde 7 wonen zeven kinderen en (jong)volwassenen (8 t/m 21 jr.) met 24-uurs begeleiding en passend onderwijs in de regio. De bewoners hebben een matige / ernstige verstandelijke beperking, vaak in combinatie met autisme of hechtingsproblemen.
Begeleid wonen in een twee-onder-een-kap woning voor kinderen en volwassenen (12 - 65 jaar) met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners een stoornis in het autisme spectrum (ASS).
Drie woningen met 24-uurs begeleiding voor bewoners met een lichte of matige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben ook een vorm van autisme of hechtingsproblematiek. 
Gezinshuis voor mensen met autisme en een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Volledige begeleiding als op een woongroep, maar dan bij Bert en Wendy thuis. 
BSO De Klup biedt vrijetijdsinvulling in kleine groepjes voor kinderen met een verstandelijke beperking. Vaak gaat het om autisme. Het activiteitenaanbod loopt uiteen van koken tot gamen.
Woning voor tien volwassenen/ouderen met een intensieve zorgvraag en wisselende begeleidingsvragen. De bewoners hebben een ernstige verstandelijke beperking en vaak ook lichamelijke beperkingen. Autisme en zelfverwondend gedrag komt ook voor.