Auti-café 's in Ede en Wageningen - Stichting IBASS

Stichting IBASS organiseert sinds 2018 het auti-café in Wageningen en Ede voor (jong)volwassenen met een vorm van autisme. Alle normaal- en hoogbegaafde mensen vanaf 18 jaar met een diagnose ASS uit Wageningen en Ede en omgeving zijn van harte welkom.

Het auti-café in Ede bestaat voornamelijk uit het spelen van spellen als air hockey, dart en tafelvoetbal. Natuurlijk kun je ook gewoon aan de bar te zitten en praten over van alles wat we meemaken. In Ede vindt het auticafé iedere 4e vrijdag van de maand plaats in Buurthuis de Meerpaal, Industrielaan 1 van 20.00-22.00.

Het auti-café in Wageningen bestaat, naast het spelen van spellen, ook uit het deelnemen aan gesprekken over een onderwerp gerelateerd aan autisme. Dit onderwerp is van tevoren bekend. Ook kun je een kop koffie of thee komen drinken. In Wageningen vindt het auti-café iedere 2e dinsdag van de maand plaats in het Stadsatelier Ons Huis, Harnsjesweg 84 van 19.45-22.00.

Voor meer informatie/aanmelding/gespreksonderwerpen: Denise van Wassenberg, coördinator Auticafé 's Ede en Wageningen denise.vanwassenberg@ibass.nl of www.ibass.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.