Begeleiding op maat voor jongeren die tussen wal en schip vallen - St. Superhelden

Stichting Superhelden heeft tot doel het welbevinden van ouders en hun kind(eren) te bevorderen door middel van het ontzorgen en ontlasten van het gezin waarbinnen de beperking van een of meerdere kinderen een grote rol speelt in het dagelijks leven.

Als moeder van drie zoons, die alledrie kampen met complexe gedragsproblematiek voortkomend uit een stoornis binnen het autistisch spectrum, loop ik meer dan tien jaar mee in de zorgwereld. Wat me opviel is dat ik als ouder steeds weer in een leegte terecht kwam omdat mijn kinderen niet in een specifiek hokje pasten. Hun gedrag werd als complex ervaren daar waar ik zag, als moeder maar ook als zorgprofessional, dat er niet zoveel complex aan was. Simpelweg omdat het niet standaard was en is, was het vinden van passende ondersteuning een onmogelijke zoektocht.

Daar ik zelf een zorgachtergrond heb met een enorme rugzak aan kennis en ervaring besloot ik eind 2019 zelf een stichting op te zetten, gericht op die gezinnen die tussen wal en schip terecht komen omdat ze niet passen in het aangeboden ondersteuningsaanbod. Hiermee zeg ik niet dat ik alles kan bieden maar met ons team van Superhelden komen we een heel eind.

Stichting Superhelden is een kleine organisatie die staat voor zorg op maat en persoonlijk contact. Stichting Superhelden denkt in oplossingen en mogelijkheden en draagt graag bij aan een glimlach.

Wij bieden kleinschalige dagopvang en naschoolse begeleiding op een locatie in Hellevoetsluis. We bieden daarnaast activiteitendagen en gaan minimaal één keer per maand logeren. Ook denken wij graag mee in dat wat onmogelijk lijkt.

Iedereen kan een Superheld zijn!

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.