Dagbehandeling voor thuiszitters - Wilmahuis Jeugdhulp

Bij de dagbehandeling van de Thuiszitters krijgen kinderen die ‘thuis zitten’, bijvoorbeeld vanwege een aan autisme gerelateerde problematiek, een eerlijke kans.  De doelstelling voor de kinderen die geplaatst worden bij de ThuisZitters is om ze weer de vaardigheden aan te leren, zodat ze weer terug kunnen stromen in passend onderwijs of eventueel een andere passende plek.

Wilmahuis beschikt over ruimtes die als klaslokaal ingericht zijn voor kinderen die uitvallen in het huidige onderwijssysteem. Ze kunnen hier vijf dagen in de week tijdens schooltijden van 9.00-15.00 uur terecht. Een veilige plek waar letterlijk en figuurlijk ruimte is om weer op adem te komen, te leren, te spelen, om te ervaren dat je ertoe doet, met je mogelijkheden en onmogelijkheden.

Wilmahuids biedt dagbehandeling in schoolse setting in drie groepen (Amber, Robijn en Plusklas) van maximaal vijftien kinderen. Op basis van de (ontwikkelings)leeftijd van het kind, wordt bepaald in welke van de drie groepen het kind wordt geplaatst.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.