Levensloopbegeleiding - Utime Life Organizing

Ik ben Manita Overweg van Utime Life Organizing. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme. Ik ondersteun je bij wat je nodig hebt en bij wat je verder helpt en dan sluiten we zoveel mogelijk aan bij jouw tempo en bij wat je leuk vindt.

Waarvoor kun je mij benaderen: 

Voor een-op-een-begeleiding in of rondom Zoetermeer. Ik ben eerlijk, oprecht betrokken, leergierig en leerbaar. Ik ben in principe in nood altijd benaderbaar en als het kan beschikbaar. 

We kunnen wandelen en je week bespreken waarbij we in kunnen gaan op wat er gebeurd is en op wat er te gebeuren staat. Op wat er werkte en op waar je last van hebt. Op wat je ergens van vindt en op waar je over twijfelt. Ik kan ook instanties voor je bellen of jou daarbij ondersteunen, met en/of voor jou je administratie doen, je vergezellen bij belangrijke gesprekken (huisarts, school etc) of bij activiteiten.  We doen kortom de dingen die nodig zijn of die je leven wat makkelijker maken

Wil je (anderen) leren omgaan met je autisme? Wil je fijnere dagen? Minder spullen en/of je huis opruimen? Je (executieve) / huishoudelijke vaardigheden versterken?

In Zoetermeer en omgeving wil ik jou, je partner of je kind graag begeleiden op basis van het persoonsgebonden budget (pgb). In sommige gevallen kan het op basis van de Zorg In Natura. Neem daarover contact met me op als je daar vragen over hebt. Kernwoorden in mijn begeleiding zijn: echte aandacht, verbinding, eigen kracht en versterking. In vertrouwen en vooral in kleine stapjes. Positieve ervaringen opdoen en uitgaan van wat er wel werkt. Kijk anders op mijn site om te zien of je denkt dat het klikt: want dat is de basis! 

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.