Onafhankelijke cliëntondersteuning - MEE Utrecht, Gooi & Vecht

Heb jij, je kind of naaste autisme en is gewoon meedoen aan de samenleving niet vanzelfsprekend? Loop je soms vast op verschillende aspecten van het leven? Op school, met werken, binnen je gezin, je woonsituatie, op het gebied van geldzaken of als je niet weet bij wie je nog terecht kan? 

Dan kan MEE hulp bieden. MEE is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.
MEE biedt cliëntondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel, psychische problematiek of een combinatie van beperkingen of problemen. 

De cliëntondersteuners van MEE luisteren naar je, vragen door en geven uitleg over ingewikkelde zaken. Ze staan naast je en denken mee om samen met jou en de mensen om je heen een goede oplossing te vinden, zodat je zelf weer verder kunt. Als dit niet voldoende is, kijken ze daarna naar de mogelijkheden om professionele hulp in te zetten.

De diensten van MEE zijn onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders. De diensten zijn gratis en een doorverwijzing of indicatie is niet nodig. Het aanbod van diensten van MEE verschilt per gemeente. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in de gemeenten in de regio Utrecht?

Kijk op de website van MEE Utrecht, Gooi &Vecht en neem bij vragen contact met ons op via info@mee-ugv.nl of bel naar 030 - 264 22 00. We denken graag met je mee!

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.