Oplossingsgerichte coaching - Met Mariette

Coach praktijk 'Met Mariëtte' is gericht op volwassenen en ouders die behoefte hebben aan een kortdurend coach traject op het gebied van omgaan met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), AD(H)D, of leerproblemen.

'Met Mariëtte' richt zich speciaal op volwassen vrouwen die op latere leeftijd de diagnose Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) hebben gekregen.

'Met Mariëtte' staat voor samen. Samen een traject doorlopen en werken aan de vraag waarmee je binnen bent gekomen. Samen 'Met Mariëtte' wordt er volgens de oplossingsgerichte methode vanuit de hulpvraag aan het doel gewerkt. 
Het coach traject bestaat uit 5 tot 8 sessies van maximaal 1,5 uur, die in de coachpraktijk of online plaats vinden. In de eerste sessie wordt het doel vastgesteld en maakt Mariëtte een plan van aanpak.

'Met Mariëtte' werkt oplossingsgericht. Oplossingsgericht betekent niet dat deze je kant en klaar wordt aangeboden, maar dat jullie samen naar oplossingen zoeken. Bij deze methodes worden ook materialen ingezet, waardoor het in het gesprek zichtbaar en tastbaar wordt. Deze materialen komen o.a. uit de “Yucel methode” of “Teken je gesprek”.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.