Re-integratie en jobcoaching voor vrouwen met autisme - PASS-Jobcoaching

PASS-Jobcoaching is een erkend re-integratiebedrijf en jobcoach-organisatie met autisme-expertise die vrouwen met (kenmerken van) autisme helpt om hun unieke kwaliteiten te ontdekken, zodat ze duurzaam gelukkig zijn met PASSend werk.

Heidi en Gianne, de drijvende krachten achter PASS-Jobcoaching delen samen een grote passie voor de complexiteit van het brein en de unieke eigenschappen van ieder individu. Zij combineren hun professionele én persoonlijke ervaring met autisme met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het complexe stelsel van sociale zekerheid. 

Aanbod: 

  • PASSpoort: Autismecoaching van stress naar rust. Het traject dat je inzicht geeft in jouw autisme (of kenmerken hiervan), het herkennen van stresssignalen en oorzaken, en methodes voor het omgaan met en verminderen van stress.
  • KomPASS: Loopbaancoaching voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. In het traject KomPASS ontdek je jouw persoonlijke kompas voor je verdere werkleven. Geef richting aan jouw loopbaan met autisme
  • WerkPASSie: Praktische coaching om je werk PASSend te maken en houden. Op basis van jouw coachvraag gaan we aan de slag met concrete handvatten, tips en trucs om theorie om te zetten naar dagelijkse praktijk.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.