Workshops, training en coaching voor ouders met autisme - Mooi! lifecoaching

Karen van Mooi! Lifecoaching coacht ouders met (een vermoeden van) autisme die moe zijn van alle drukte en chaos in hun leven en die toe willen werken naar een liefdevolle relatie waarin ruimte is voor ieders eigenheid, zodat ze meer rust en geluk ervaren in hun gezin.

Je bent een vader of moeder met autisme, of een vermoeden van autisme. Want misschien heb je zelf geen diagnose en heb je daar ook geen behoefte aan, maar herken je gewoon heel veel van je jezelf in je zoon of dochter die een tijd geleden een diagnose autisme heeft gekregen. Je wilt het graag goed doen als ouder en als partner. Je houdt van ze en gunt ze het allerbeste: een fijn gezin, plezier met elkaar, rust en harmonie in huis.

Maar als je zelf autisme hebt, gaan veel dingen die 'normaal' lijken voor anderen, niet vanzelfsprekend makkelijk. 
Dit weet Karen ook uit eigen ervaring. En ze weet ook dat het anders kan! Daarom geeft zij coaching, workshops en trainingen aan ouders met autisme en hun partners. 

De onderwerpen hiervoor zijn:

  • Kennis over autisme (psycho-educatie)
  • Grip op stress
  • Zelfvertrouwen en acceptatie
  • Een betere relatie en communicatie
  • Autisme en burn-out.

Een belangrijke basis en randvoorwaarde voor een goede relatie is meer rust. Hoe je dit kunt bereiken, leer je in het traject 'Laat stress geen burn-out worden', speciaal voor ouders met autisme.

Voor de workshops en het AutismeBelevingscircuit werkt zij samen met een ervaringsdeskundige. Samen richten ze zich op de verbinding tussen mensen met en zonder autisme. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.