hdruiter

Aanbod aangemaakt door deze gebruiker

Thijs leert met de behandelmethode neurofeedback zijn hoofd leeg te maken en neemt je mee in zijn ervaringen.
Boek over PRT, een gedragstherapie / behandeling voor personen met autisme van alle (ontwikkelings)leeftijden.
Boek voor ouders van jonge kinderen die extra hulp nodig hebben bij de ontwikkeling van hun spraak en taal. Gebaseerd op de Hanen methode.
De moeder van Adriana, een meisje met autisme dat nauwelijks contact heeft met de buitenwereld, probeert contact met haar dochter te krijgen via een computermethode. De resultaten zijn verbluffend.
Boek over de Tomatis-methode waarmee onder andere dyslexie, gehoorproblemen en autisme behandeld kunnen worden. Voor wie zich in het wezen en de therapeutische mogelijkheden van het luisteren wil verdiepen.
Boek over de Brain Stimulating Method (BSM-deJongmethode) die nieuwe mogelijkheden voor hulp biedt aan kinderen met ontwikkelings-, leer- of gedragsproblemen. Over het belang van voldoende grondstoffen en beweging. 
Boek boordevol spelletjes waarmee sensomotorische integratieproblemen aangepakt kunnen worden. Geschikt voor ouders die vooral praktisch met hun kind aan de gang willen.
De auteur verdiept zich in de mogelijkheden die de Feuerstein methode biedt voor o.a. mensen met autisme (ASS).
Boek over de baanbrekende, intensieve aanpak (De Feuerstein methode) van Professor Feuerstein en zijn collega's die indrukwekkende resultaten boekt bij kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand.