de Moderator

Ik ben de moderator van deze website.

Aanbod aangemaakt door deze gebruiker

Verhalenbundel voor kinderen vanaf 9 jaar over sport en autisme. Elk verhaal wordt afgerond met praktische tips die voor alle sporten bruikbaar zijn.
Arthur heeft het vaak moeilijk thuis met zijn zwaar autistische broertje Siem. Door Meneer Beer ontdekt hij dat het eigenlijk heel leuk is om Siem als broertje te hebben. Voor kinderen vanaf 7 jaar. 
Kindereditie van de bestseller 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit', van Bianca Toeps. Voor kinderen vanaf 8 jaar.
In dit interactieve boek kunnen kinderen en jongeren met autisme meer over 'hun' autisme vertellen door aan te geven welke informatie bij hen past.
De wereld van Luuk is een therapeutisch verhaal voor kinderen met autisme van ongeveer 6 tot 10 jaar. Het kan ook als voorlichtingsboek gebruikt worden.
Boek vol praktische tips voor kinderen met autisme. Tips die hen kunnen helpen om te leren gaan met de soms verwarrende, ingewikkelde buitenwereld. 
Prentenboek waarin Simon (ik-figuur) vertelt dat hij net even anders is dan andere kinderen. Hij heeft superkrachten, oftewel Asperger. Vanaf 4 á 6 jaar.
Kevin heeft het syndroom van Asperger. We zien hoe hij denkt over de wereld om hem heen. Met stripachtige pentekeningen en enkele regels tekst. Vanaf ca. 6 jaar.
Ward heeft autisme. Soms reageert hij daarom anders dan andere kinderen. Voor ouders en kinderen, om samen over autisme te praten.
Lot (ik-figuur) vertelt hoe het is om autisme te hebben. Wat gaat er allemaal in haar hoofd om? Voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.