de Moderator

Ik ben de moderator van deze website.

Aanbod aangemaakt door deze gebruiker

Kevin heeft het syndroom van Asperger. We zien hoe hij denkt over de wereld om hem heen. Met stripachtige pentekeningen en enkele regels tekst. Vanaf ca. 6 jaar.
Prentenboek waarin Simon (ik-figuur) vertelt dat hij net even anders is dan andere kinderen. Hij heeft superkrachten, oftewel Asperger. Vanaf 4 á 6 jaar.
Ward heeft autisme. Soms reageert hij daarom anders dan andere kinderen. Voor ouders en kinderen, om samen over autisme te praten.
Als Fraser, een driejarig autistisch jongetje met veel problemen, een kat als vriendje krijgt, opent zich de wereld om hem heen. Waar gebeurd verhaal.
Prentenboek waarin Niek, de ik-figuur, vertelt dat zijn vriend Armin autisme heeft. Met beknopte informatie over autisme.
Dit boekje is speciaal geschreven voor (hoog)gevoelige en snel overprikkelde kinderen (zoals kinderen met autisme) van circa 7-11 jaar en hun betrokken ouders.
Doe-boek speciaal geschreven voor kinderen vanaf 8 jaar met een vriend(innet)je met autisme. Om respect te krijgen voor- en het leren accepteren van iemand die een beetje 'anders' is.
Een boek dat aan alle leeftijden, op een positieve en inzichtelijke manier, uitlegt wat autisme nu écht is.
Prentenboek over het jongetje Anders. Een herkenbaar en positief verhaal over autisme, zonder dat specifiek te benoemen.
Over de angst van opgroeiende mensen met een autismestoornis, verbeeld door Elsa, om ouders te moeten missen. Hoe om te gaan met die angst?