Peerdegaerdt


Als bevlogen partij in de zorgsector zijn we verheugd om onze locatie en expertise met jullie te delen. De Peerdegaerdt is een buitengewone zorgboerderij in de Hoeksche Waard die méér doet. Via individueel gerichte begeleiding en op-maat-trajecten helpen wij kinderen en jongeren, waaronder thuiszitters, weer gericht op weg.

De zorgboerderij op De Peerdegaerdt vormt wekelijks voor tientallen kinderen, jongeren en (jong)volwassenen een veilige haven. Zij die om welke reden dan ook moeite hebben met school, hun sociale leven of hun (psychische) gezondheid vinden op De Peerdegaerdt rust en begeleiding op maat.
Wij hanteren bewust geen doelgroepbenadering, ieder is uniek! Maar mensen met autisme zijn zeker welkom! Autisme specifieke expertise bij de begeleiders is aanwezig.

Onze brochure biedt gedetailleerde informatie over onze mogelijkheden, trajecten en faciliteiten. We hebben de inhoud zorgvuldig samengesteld om een duidelijk beeld te geven van wat zorgboerderij De Peerdegaerdt te bieden heeft.
https://depeerdegaerdt.nl/brochure/

In de brochure in bijlage vind je onder andere:
• Een overzicht van onze zorgprogramma's en activiteiten;
• Ervaringsverhalen van cliënten en hun traject bij Zorgboerderij de Peerdegaerdt;
• Informatie over onze prachtige locatie en de natuurlijke omgeving;
• Contactgegevens en informatie over hoe je met ons in contact kunt komen.

Samen kunnen we meer betekenen! 😊

Aanbod aangemaakt door deze gebruiker

Zorgboerderij De Peerdegaerdt helpt via individueel gerichte begeleiding en op-maat-trajecten kinderen, jongeren - waaronder thuiszitters - en (jong)volwassenen weer gericht op weg. Kinderen en jongeren met autisme zijn welkom.